WhatsApp Channel

Link makkelijk uw WhatsApp-account en stuur berichten met uw klanten

Van alle kanalen waarmee we 1-1 communiceren, zet WhatsApp de laatste jaren de toon. Vandaag de dag kunt u niet om on-the-spot communicatie heen: u moet zijn daar waar uw klanten zelf zijn, en waar ze u onmiddellijk kunnen bereiken. Deze integratie van WhatsApp laat u toe om dit steeds populairdere kanaal toe te voegen om die aansluiting te vinden bij uw klanten, precies hoe u vandaag al uw support doet: met Zendesk Support.

CONTACTEER ONS +32 487 20 48 15

Hoe het dan werkt?

Wel, dit WhatsApp-kanaal laat u toe om in een handomdraai uw WhatsApp-account te linken aan uw Zendesk Support, zodat u de berichten van uw klanten in uw Zendesk kunt binnenhalen en beantwoorden. Eender welke standaard WhatsApp-account kan worden gelinkt, u hoeft absoluut geen WhatsApp for Business te hebben. Conversaties behandelt u zoals u dat ook met tickets van andere kanalen doet: u past macro's toe, stelt de ticketstatus in, en wijst een agent toe, net als met eender welk ander ticket. U kent het klappen van de zweep al.

Content en gebruiksgemak

Bovendien ondersteunt deze WhatsApp-integratie multimediabestanden: u kunt afbeeldingen, video's en pdf'en ontvangen. Precies wat u nodig heeft om die extra dimensie toe te voegen aan uw klantenervaring en -support. Versnel ook uw communicatie: instant messaging is met grote voorsprong de meest gebruiksvriendelijke manier om uw klanten snel verder te helpen met hun problemen. En ook voor uw klanten is het hoogstwaarschijnlijk de makkelijkste manier om u te contacteren. Mensen zijn 70% tevredener over support via instant messaging dan via e-mail of telefonisch. Bovendien kunnen uw agents hiermee met meer klanten tegelijkertijd werken, en wordt hun zicht van 360° op de content van uw klanten over alle kanalen verdiept.

Eenvoudige installatie

U installeert de app als private app in Zendesk. We helpen u graag door het installatieproces, dat heel rechttoe rechtaan is.

De volgende vereisten gelden voor de applicatie:
 • U heeft een specifiek te gebruiken smartphone nodig, met uw WhatsApp-account.
 • Die smartphone moet actief, functioneel en opgeladen zijn tijdens uw kantooruren.
 • De smartphone heeft een stabiele en constante internetverbinding nodig.
 • Link uw Whatsapp Account

  Na de installatie van de applicatie in uw Zendesk-omgeving plannen we een webmeeting in om uw telefoonnummer voor de applicatie te valideren. Via een gedeeld scherm voorzien we daarvoor een QR-code die u met uw specifieke WhatsApp-smartphone scant voor validatie.

  Ons prijsmodel

  • Starter

   39$

   Minder dan 5000 berichten

   Verzonden en ontvangen berichten per maand/account

  • Enterprise

   Custom

   Meer dan 15000 berichten

   Hiervoor wordt een speciale prijs opgemaakt.

  CONTACTEER ONS +32 487 20 48 15

  Get more info


  Vind meer info over de installatie en configuratie op ons Help Center.

  Meer informatie